RV2

De RV2 is voorzien van een solarpaneel en kan volledig zelfstandig op iedere locatie functioneren.

De RV2 kan zeer makkelijk op iedere (buiten)locatie worden geplaatst en is ook zeer makkelijk te integreren binnen een bestaand videobewakingssysteem. Dankzij de ingebouwde universal power supply (UPS) gecombineerd met een solarpaneel kan de RV2 op iedere locatie functioneren.

Voorheen was bij een incident de enige optie om zelf naar de locatie af te reizen, beveiliging in te schakelen of de politie te bellen. Kostbare tijd gaat hierdoor verloren. Audio interventie middels de RV1 maakt het mogelijk direct te anticiperen op een incident, schade te minimaliseren en de pakkans te optimaliseren. Enkele veel voorkomende praktijkvoorbeelden:

“Koppenschoppers” in stadscentra:
“Diefstal bij uw onderneming”:

Aangezien de RV2 units volledig selfsupporting en volledig draadloos  zijn is het ideaal deze in te zetten bij tijdelijke evenementen en concerten.

De units kunnen op een zeer makkelijke manier individueel, als geselecteerde groep en gezamenlijk (bijvoorbeeld ontruiming) gebruikt worden om te communiceren via een mobiele telefoon (GSM, 3G en 4G), een vaste telefoon, Wifi of VOIP. De Remvox Control Suite maakt het gebruik nog makkelijker en biedt tevens de mogelijkheid om opgenomen berichten of geluiden (automatisch) te communiceren.