RV1

De RV1 is het “neusje van de zalm” op het gebied van audio interventie.

De RV1 kan zeer makkelijk op iedere (buiten)locatie worden geplaatst en is ook zeer makkelijk te integreren binnen een bestaand videobewakingssysteem. Door zijn esthetische vorm valt de RV1 niet op in de omgeving. Dankzij de ingebouwde universal power supply (UPS) werkt de RV1 ook indien sprake is van stroomuitval.

Voorheen was bij een incident de enige optie om zelf naar de locatie af te reizen, beveiliging in te schakelen of de politie te bellen. Kostbare tijd gaat hierdoor verloren. Audio interventie middels de RV1 maakt het mogelijk direct te anticiperen op een incident, schade te minimaliseren en de pakkans te optimaliseren. Enkele veel voorkomende praktijkvoorbeelden:

“Koppenschoppers” in stadscentra:
“Diefstal bij uw onderneming”:

De units kunnen op een zeer makkelijke manier individueel, als geselecteerde groep en gezamenlijk (bijvoorbeeld ontruiming) gebruikt worden om te communiceren via een mobiele telefoon (GSM, 3G en 4G), een vaste telefoon, Wifi of VOIP. De Remvox Control Suite app maakt het gebruik nog makkelijker en biedt tevens de mogelijkheid om opgenomen berichten of geluiden (automatisch) te communiceren.