Remvox technologie

DSC_0353Remvox werkt met verschillende (gepatenteerde) technologieën die specifiek ontwikkeld zijn om communicatie in stedelijke maar ook afgelegen locaties mogelijk te maken. Regionaal maar ook wereldwijd.

De Remvox units zijn zo ontwikkeld dat ze draadloos en snel te installeren zijn maar ook makkelijk te implementeren binnen een bestaand camerabeveiligingssysteem.

De gebruiker / operator is in staat om direct te communiceren met individuele eenheden via mobiele telefoon, vaste telefoon, VOIP of via onze Remvox Control Suite. Met behulp van de Control Suite kan de gebruiker, met een simpele druk op een knop, communiceren met een enkele unit, een geselecteerde groep of met alle units via live-spraak of via een opgenomen bericht. Gecombineerd met tal van andere functies maakt dit de Control Suite tot het meest uitgebreide systeem ooit. Functionaliteiten binnen de Remvox Control Suite kunnen geprogrammeerd worden in lijn met uw behoefte.

Het gebruiken van het systeem kan niet simpeler. U selecteert de unit of units, drukt op de “bel” knop en brengt het bericht over. Feitelijk net zoals u belt met uw mobiele telefoon.